Profil

PROFIL

RESPEKT FOR DE GAMLE TRADITIONER

Vores mission er at levere brød og service i højeste kvalitet til vores kunder. Det gør vi ved at fokusere på de bedste råvarer og professionalisme samt udvikling med kunden i fokus.

Sandwich i friskbagt brød med de lækreste råvarer

Lækre kager i alskens former og farver

Kvalitetsbrød med respekt for de gamle traditioner

Webshop med mulighed for online bestilling

DSC06498
DSC06311
DSC06595
DSC06829

HIC HABITAT FELICITAS

HER BOR LYKKEN

Godt 2.000 år efter udbruddet af vulkanen Vesuv, kan du stadig den dag i dag finde inskriptionen “Hic habitat felicitas” mejslet i stenindgangen til Pompeji’s største bageri. Det kan oversættes direkte til “Her bor lykken” – og det er med disse ord, og alt hvad der ligger i ordene af kærlighed til bagerfaget, at navnet til Ribes mest prestigefyldte bageri udspringer.

Ved udgravningen af den gamle italienske by fandt man alt velbevaret. Perfekt proportionerede stenovne med brød i de fineste forme. Alt var bevaret og vidnede om den enormt kvalitetsbevidste og nærmest kirurgiske tilgang de havde haft til bagerkunsten for så mange år tilbage.

Den tilgang passede meget fint sammen med det Bent Christensen og Mikkel Hansen selv havde i tankerne tilbage i 1999, da de blev tilbudt at købe deres gamle læreplads. De havde en klar idé om konceptet, der bestod af godt brød, bagt på surdej og i stenovn med italienske meltyper. Efter en kort ombygning og udvikling af brødtyperne, slog de to herrer dørene op for Ribes borgere.

Og konceptet skulle da også vise sig at holde vand. Ribe tog godt imod bageriet dengang – og det gør de også i dag. Varmt brød hele dagen er noget man kan relatere til og som stadig den dag i dag trækker lange køer af kunder både i og foran butikken. Bageriets kvalitetsniveau er da også gang på gang blev fastslået af de mange gulv-, sølv- og bronzemedaljer Pompei har vundet til DM i Brød gennem tiden.

I dag ejes Pompei af Betina og Mikkel Hansen. Et dynamisk makkerpar, der sørger for altid at udvikle på både produkt- og serviceniveau. Bageriet drives dog fortsat ud fra de gamle kerneværdier: Kun de bedste råvarer og med respekt for de gamle traditioner.

Afspil video

BAG POMPEI

holdet bag pompei

DSC06311

MIKKEL & Betina HANSEN

Ejere

Sine asmussen

Bager

AnNemette sørensen

Bager

victoria hansen

Bagerlærling

Monika bossen

Butik

VickY Vedstesen

Butik

Amalie nielsen

Butik

Maria Jørgensen

Butik

Magnus østergaard

Butik

Johanne Poulsen

Butik

Liva Holm

Butik

Mathilde Ø. Pedersen

Butik

Ida Laursen

Butik

Victoria Steiness

Butik

Iris Slingerland Nielsen

Butik

Hov, vent lige!

Har du besøgt vores webshop endnu? Klik herunder og bestil brød hjemmefra!