Bageri

BAGERI I RIBE

VELKOMMEN TIL POMPEI RIBE

Vi laver alt vores brød med respekt for de gamle traditioner. Vores brød har karakter, sprødhed og saftig krumme. 

Alt brød bliver slået op i hånden og stillet til hævning i min 18-24 timer og derefter bagt i stenovn.

Sammen med godt håndværk, gode ingredienser får vi brød som vi mener de skal være, saftig, sprød skorpe og smag.

 

0 +
År på bagen
0
Produkter
0
Ansatte
Afspil video

POMPEI

HÅNDVÆRKET BAG POMPEI

Spirrevip

Rugbrød

Vores rugbrød er lavet med en gammeldags rugsur dej. Det vil sige rugmel, vand og rug surdej der blandes sammen, hvorefter den står og udvikler sig. Vores er 20 år, og brugt lige siden vi startede op. 

DSC06515

Surdeje

Vi bruger forskellige surdeje i vores brød, de er lavet på forskellige mel typer som giver smag og syrlighed i brødene. Surdejen giver samtidig en sprød skorpe, når brødene bages. 

Tapasplatte for 2

Lokale råvarer

Smør, ost og kærnemælk, 3 ting som vi bruger fra Jernved mejeri. Kærnemælk bliver brugt til brød  og kager. Smør til vores småkager, kager og bagværk. Ost til tapas, pålægsbunde og vores landgangsbrød.

Godt 2.000 år efter udbruddet af vulkanen Vesuv, kan du stadig den dag i dag finde inskriptionen “Hic habitat felicitas” mejslet i stenindgangen til Pompeji’s største bageri. Det kan oversættes direkte til “Her bor lykken” - og det er med disse ord, og alt hvad der ligger i ordene af kærlighed til bagerfaget, at navnet til Ribes mest prestigefyldte bageri udspringer.

BAG POMPEI

VORES BAGERE

DSC06298

MIKKEL HANSEN

Bager og medejer

DSC06323

SINE ASMUSSEN

Bager

Pompei11 (2 of 2)

KRISTIAN PARMO

Bager

DSC06347-scaled kopier11

AnNemette Sørensen

Bager

DSC06333

Mia andersen

Bager