Profil
PROFIL
RESPEKT FOR DE GAMLE TRADITIONER
Vores mission er at levere brød og service i højeste kvalitet til vores kunder. Det gør vi ved at fokusere på de bedste råvarer og professionalisme samt udvikling med kunden i fokus.
Sandwich i friskbagt brød med de lækreste råvarer
Lækre kager i alskens former og farver
Kvalitetsbrød med respekt for de gamle traditioner
Webshop med mulighed for online bestilling
HIC HABITAT FELICITAS
HER BOR LYKKEN
Godt 2.000 år efter udbruddet af vulkanen Vesuv, kan du stadig den dag i dag finde inskriptionen “Hic habitat felicitas” mejslet i stenindgangen til Pompeji’s største bageri. Det kan oversættes direkte til “Her bor lykken” – og det er med disse ord, og alt hvad der ligger i ordene af kærlighed til bagerfaget, at navnet til Ribes mest prestigefyldte bageri udspringer.
Ved udgravningen af den gamle italienske by fandt man alt velbevaret. Perfekt proportionerede stenovne med brød i de fineste forme. Alt var bevaret og vidnede om den enormt kvalitetsbevidste og nærmest kirurgiske tilgang de havde haft til bagerkunsten for så mange år tilbage.
Den tilgang passede meget fint sammen med det Bent Christensen og Mikkel Hansen selv havde i tankerne tilbage i 1999, da de blev tilbudt at købe deres gamle læreplads. De havde en klar idé om konceptet, der bestod af godt brød, bagt på surdej og i stenovn med italienske meltyper. Efter en kort ombygning og udvikling af brødtyperne, slog de to herrer dørene op for Ribes borgere.
Og konceptet skulle da også vise sig at holde vand. Ribe tog godt imod bageriet dengang – og det gør de også i dag. Varmt brød hele dagen er noget man kan relatere til og som stadig den dag i dag trækker lange køer af kunder både i og foran butikken. Bageriets kvalitetsniveau er da også gang på gang blev fastslået af de mange gulv-, sølv- og bronzemedaljer Pompei har vundet til DM i Brød gennem tiden.
I dag ejes Pompei af Betina og Mikkel Hansen. Et dynamisk makkerpar, der sørger for altid at udvikle på både produkt- og serviceniveau. Bageriet drives dog fortsat ud fra de gamle kerneværdier: Kun de bedste råvarer og med respekt for de gamle traditioner.