Bageri
BAGERI I RIBE
VELKOMMEN TIL POMPEI RIBE
Vi laver alt vores brød med respekt for de gamle traditioner. Vores brød har karakter, sprødhed og saftig krumme.
Alt brød bliver slået op i hånden og stillet til hævning i min 18-24 timer og derefter bagt i stenovn.
Sammen med godt håndværk, gode ingredienser får vi brød som vi mener de skal være, saftig, sprød skorpe og smag.
POMPEI
HÅNDVÆRKET BAG POMPEI
Rugbrød
Vores rugbrød er lavet med en gammeldags rugsur dej. Det vil sige rugmel, vand og rug surdej der blandes sammen, hvorefter den står og udvikler sig. Vores er 20 år, og brugt lige siden vi startede op.
Surdeje
Vi bruger forskellige surdeje i vores brød, de er lavet på forskellige mel typer som giver smag og syrlighed i brødene. Surdejen giver samtidig en sprød skorpe, når brødene bages.
Lokale råvarer
Smør, ost og kærnemælk, 3 ting som vi bruger fra Jernved mejeri. Kærnemælk bliver brugt til brød og kager. Smør til vores småkager, kager og bagværk. Ost til tapas, pålægsbunde og vores landgangsbrød.